Tiszaújváros logó

Gyermek- és közétkeztetéssel kapcsolatos tájékoztatók

Tájékoztatás a gyermekétkeztetési térítési díjkedvezmények igénybevételéről 2024-2025

Tákoztatás - "Új ízek, új ételek"

TÁJÉKOZTATÁS
„Új ízek, új ételek"

A Tiszaújvárosi Intézményműködtető Központ általános iskolás gyerekek és szüleik részére kóstolással egybekötött ételbemutatót tart az alábbi időpontokban:

Tiszaújvárosi Széchenyi István Általános Iskola
2017. május 25. 15.00-17.00-ig

Tiszaújvárosi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola (Hunyadi Iskola)
2017. május 31. 15.00-17.00-ig

Helyszín: mindkét intézményben az iskola aulája

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Tiszaújvárosi Intézményműködtető Központ

Fórum diétás étkeztetésről

Tájékoztatjuk az eltérő táplálkozást igénylő ellátottak szüleit/törvényes gondviselőit, hogy 2016. május 5-én 17.00 – 18.00-ig diétás étkeztetéssel kapcsolatos fórumot, kötetlen beszélgetést szervezünk az érintettek részére.

Helye: Központi étterem

Meghívott vendégek:

Szentirmai Ágnes Tiszaújvárosi Lisztérzékeny Csoport elnöke

Gyáni Emese intézményünk dietetikusa

A rendezvényen részt vesznek még az intézmények főzőkonyháin dolgozó szakácsok, élelmezésvezetők.

Featured

Ügyfélfogadás

Tájékoztatjuk az érintetteket, hogy intézményünk élelmezési csoportjában az étkezési térítési díjbefizetés ügyfélfogadása

2015. október 5-től az alábbiak szerint változik:

Hétfő és szerda: 8:00 – tól 15:00-ig

Péntek: 8:00 – tól 12:00-ig

Kedden és csütörtökön az ügyfélfogadás szünetel!

Cím: Kazinczy Közösségi Ház, Kazinczy út 3.sz. I. em. 73/4. iroda

Megértésüket köszönjük!

Tiszaújvárosi Intézményműködtető Központ

Featured

Tájékoztatás táplálkozás-egészségügyi rendelet

A Tiszaújvárosi Intézményműködtető Központ tájékoztatja a Tisztelt étkezőket, a 2015. január 1-től hatályos közétkeztetésre vonatkozó táplálkozás-egészségügyi előírásokról szóló 37/2014. (IV.30.) EMMI rendelet módosítására vonatkozóan. 

A rendelet előzményeként 2011. augusztus 1-én megjelent rendszeres étkezést biztosító, szervezett élelmezési ellátásra vonatkozó táplálkozás-egészségügyi ajánlásban foglaltakat intézményünk folyamatosan alkalmazta. A közétkeztetésben alkalmazandó táplálkozás-egészségügyi ellenőrzési szempontok alapvető szabályainak lehetőségeinkhez mérten megfeleltünk. 

A 37/2014. (IV.30.) EMMI rendelet 15.§. (1) pontjában foglaltaknak megfelelően intézményünk biztosítja az eltérő táplálkozás igényű ellátottak számára a diétás étkeztetést.